Győrben barokkoltunk

2013. augusztus 26., hétfő  Panelbarokk Barokk vizuális képzőművész szakkörHírekKépgalériák  Nincs hozzászólás

Barokk esküvő

Igazán fényűző napokat töltöttünk Győrben, a XXI. Barokk Esküvő című fesztivál keretében. A Széchenyi tér egyik legszebb épületében, a Lloyd Palotában kapott helyet kiállításunk és kísérő programjaként Lásd barokkban a világot! című játszóházunk.

Kiállítási anyagunk remekül illett a megelevenedő barokk miliőbe. A fesztiválra az ország különböző területeiről érkeztek vendégek, s örömünkre így sokan megtekintették a Barokk vizuális képzőművészeti szakkör munkáit és a projektben működő Animációs szakkör alkotását.

Foglalkozásainkon szép számmal vettek részt családok. Látogatóink kipróbálhatták azokat a vizuális technikákat, melyekkel kiállításunk anyaga készült. Legnagyobb sikere a kicsik körében a maszkok festésének és díszítésének volt.

Nagyon örülünk, hogy eljutottunk Győrbe, a Győri Művészeti és Fesztiválközpont munkatársa, Keglovich Ferencné szervező, projektvezető által, aki ránk talált és meghívott bennünket a rendezvényre. Köszönjük a Győrben töltött napokat Grászli Bernadettnek, a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum igazgatójának, aki kitűnő háziasszonyként vett szárnyai alá minket ez idő alatt.

Sevella Zsuzsanna

Új hozzászólás

Ezeket a HTML kódokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>